En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın kapısı, tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını intizamlı kontroller ile denetlemek ve eşmek bileğerlidir.

Mono blok beden konstrüksiyonsı cenah sistemi veya panik pas sisteminin kilidin muhtevainden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine rabıtalanması ile sağlamlanmaktadır.

Bu nedenle yangın kaynaklı kişi zayiatı evetşanmaya devam etmekte ve bu hâl yangın merdiveni imalatı için müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini kanıtlamaktadır. 

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. Ekseri maden veya ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının vesair bir önemli sebebi bile herhangi bir sirkat vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları yürekin kolaylıkla açılabilmektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları spontane otomatik olarak kapanarak güvenliği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda mukannen bir müddet ısı ve flama geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran tadil göstermektedir. Fiyatı etkileyen zemin amil kapının ode dayanıklılık seviyesidir. Bu ode peklik seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kabilinden sertifikasyon ve belgelendirme kasılmaları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni yapım etmek ve montajını kurmak binaların yangından korunması yürekin elzemdir.

Peki yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne denli süre alevlerin ve dumanın yayılmasını engelliyor?

Bu yüzden size tavsiyemiz kayranında kompetan ve başarılı kapı üreticileri ile çtuzakışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı algı iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına malik olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede yangın kapısı bapların zaruri testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Report this wiki page